Ereprijs 85
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Ereprijs 85, LEEUWARDEN

Aan een doodlopende straat gelegen tussenwoning aan de Ereprijs 85, een royale woning gelegen in de charmante wijk Aldlân in Leeuwarden. Deze woning biedt alles wat je zoekt in een comfortabel thuis, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie. Aldlân is een aantrekkelijke wijk in Leeuwarden, gekenmerkt door groene ruimtes, moderne voorzieningen en een gevoel van gemeenschap. Met verschillende voorzieningen nabij zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, biedt Aldlân het beste van zowel stedelijk gemak als rustige buitenwijken. Met diverse parken en speelplaatsen is het een ideale plek voor gezinnen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree in een royale hal met een trap naar de verdieping en mogelijkheid aangebouwde garage alsmede een toilet. De meterkast is vanaf de buitenzijde bereikbaar. Toegang tot een lichte deels vide-woonkamer welke is voorzien van een U-vormige open keuken, compleet met oven, koelkast en afzuigkap alsmede een gasfornuis. Deze woning heeft een in kunststof uitgevoerde, brede schuifpui, die niet alleen natuurlijk licht binnenlaat, maar ook een naadloze verbinding biedt met de groene tuin welke gelegen op het westen. De garage is aangebouwd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een bergzolder.

Eerste verdieping:
middels de trap vanuit de hal bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie comfortabele vide-slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een douche en toilet en een wastafelmeubel en is voorzien van een loopdeur naar het balkon.

Bijzonderheden;

+ Gelegen in een kindvriendelijke omgeving in de wijk Aldlân;
+ Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele glasbezetting;
+ fraaie grote schuifpui aan de achterzijde van de woning;
+ drie vide slaapvertrekken;
+ woonkamer is tuingericht;
+ Aanvaarding kan op korte termijn plaatsvinden;
+ De C.V. ketel is eigendom
+ De woning heeft een energielabel C;

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1975
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte114 m²
Perceeloppervlakte190 m²
Woning Inhoud504 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy