De Wijmerts 40
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: De Wijmerts 40, LEEUWARDEN

Zeer royale en goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde werkkamer/berging. Het object beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, overkapping en veranda aan de achterzijde. De woning is gelegen in de populaire woonwijk Zuiderburen. De wijk kent voorzieningen als scholen, verscheidene sportverenigingen, supermarkt en kinderopvang en wordt omringd door leuke wandel- en fietspaden en (vaar) water. Mede door deze voorzieningen staat Zuiderburen bekend als een kinderrijke buurt.

Indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Onder de luifel door stap je in een bijzonder royale hal (het visitekaartje) met toegang tot toilet alsmede de werkkamer/speelkamer/kantoor/praktijkruimte .De werkkamer is geïsoleerd en voorzien van radiator en een airco. Vanuit de hal is de royale woonkamer bereikbaar. De kamer voelt erg licht aan, door de vele raampartijen rondom. Richting de achterkant van de woning, kom je in de open keuken. De keuken is in lichte uitvoering en voorzien van inbouwapparatuur en een tegelvloer. De woonkamer is gelegd met laminaat. De keuken beschikt onder andere over een; Oven, koelkast, vaatwasser en een 5-pits gasstel. In de keuken is ook nog genoeg ruimte voor een royale eettafel. Vanuit de achtergevel met openslaande deuren, is de berging bereikbaar alsmede de goed onderhouden en royale tuin, met een regelbaar dak op de veranda. De veranda is voorzien van een infraroodverwarming en de overkapping is voorzien van een houtkachel. De tuin is ook voorzien van een achterom en beschikt over een complete vijver en is grotendeels betegeld.

Eerste verdieping:
Door middel van de vaste trap in de hal is de overloop bereikbaar. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en een inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is de grootste slaapkamer en deze is te splitsen in 2 slaapvertrekken. Deze heeft ook toegang tot het op het noordoosten gelegen balkon. De badkamer is voorzien van een douchehoek, ligbad, toilet en een wastafel met meubel. Het achterdakvlak is voorzien van een dakkapel met daarin opgenomen de badkamer en een slaapvertrek.

Tweede verdieping:
Door middel van de vaste trap in de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop van deze verdieping geeft toegang tot nog eens twee slaapkamers en een grote ruimte voor het bergen van goederen. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Vliering
Door middel van een vlizotrap is de vliering bereikbaar, van ca 20 m3. Hier kunnen nog verrassend veel spullen staan.

Algemeen:
- woonoppervlakte 156 m2 (excl. de gebouw gebonden buitenruimte) en inhoud 610 m3.
- Ruim perceel (282 m2) herinrichtingsrente € 8.15 op jaarbasis tot 2023.
- verwarming en warm water middels een (nieuwe) combiketel (Remeha Tzerra Ace CW5 uit 2020, lease).
- HR glas rondom en dak en muurisolatie.
- balansventilatie met warmte-terugwin (WTW Brink Flair 400 L431004 uit 2020).
- schilderwerk buitenzijde in 2018 uitgevoerd.
- aanvaarding in overleg.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 390.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2003
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte160 m²
Perceeloppervlakte282 m²
Woning Inhoud620 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen