Barent Fockesstraat 29
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Barent Fockesstraat 29, LEEUWARDEN

Starterswoning gelegen aan de Barent Fockestraat 29 met drie slaapkamers. Het betreft een woning met een C-label. De stap naar een A-label kan in de toekomst eenvoudig gemaakt worden, met het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp. De woning, welke op loopafstand van het Cambuurplein ligt, biedt alle gemakken van de binnenstad van Leeuwarden op fietsafstand. De woning heeft een woonkamer met openslaande tuindeuren, een moderne keuken uit 2018 en een gerenoveerde badkamer uit 2020.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst komt u in de hal met separaat toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de sfeervolle en lichte woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren bereikbaar. De woning beschikt over een open keuken met inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, combi-oven en koelkast. Verder is er een bijkeuken met wasmachine-aansluiting, een inpandige berging en een zonnige achtertuin op het oosten. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, welke toegang geeft tot de drie slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel en twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de voorzijde, is voorzien van een nieuwe dakkapel met kunststof kozijnen uit 2019. De derde slaapkamer heeft een dakraam. De badkamer is tevens vernieuwd in 2020 met een douchecabine en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap bereikt u de tweede verdieping, deze kunt u gebruiken voor het opbergen van de kerstboom of de koffers. Op de vliering kunt u de cv-opstelling vinden welke uit het jaar 2020 komt.

Algemene informatie:
- Combi-ketel Remeha Tzerra uit 2020 (eigendom).
- Grotendeels kunststof kozijnen.
- Deels dubbele beglazing.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De woning wordt verkocht 'as is where is' en met een: 'niet-zelfbewoningsclausule', 'ouderdomsclausule', 'asbestclausule' en zonder lijst van zaken en vragenlijst.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1925
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte485 m²
Woning Inhoud293 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen