Alma Tademastraat 11
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verhuurd: Alma Tademastraat 11, LEEUWARDEN

Een royaal appartement op de begane grond! Op een prachtige locatie gelegen, nabij het stadscentrum. Het appartement heeft een eigen tuin en vaste parkeerplaats. Het afgesloten binnenterrein is te bereiken met een toegangshek.

Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen, een ruime en lichte woonkamer met open keuken, totaal 2 slaapkamers en een betegelde badkamer met grote douchehoek en vaste wastafel.

De indeling van het appartement is als volgt:

Entree, hal en meterkast. De badkamer is gemoderniseerd en uitgevoerd met het toilet, ruime douche-hoek en vaste wastafel. Er zijn in totaal 2 slaapkamers; een van 12m² en een van 8m². Er is een royale woonkamer (45m2) met openslaande deur naar de eigen tuin waar je heerlijk van de zon kunt genieten. De open keuken (6,48m²) is eenvoudig uitgevoerd. Er is een separate bijkeuken (4m²) met wasmachine- en witgoedaansluiting, cv-opstelling en mechanische ventilatie unit. Daarnaast heeft het appartement nog een eigen fietsenberging, van circa 8m2.

Het appartement wordt verwarmd door een eigen cv-ketel en er is een video-belsysteem. Er dient zelf nog een vloer aangebracht te worden door de huurder, in overleg met ons.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

De huur betreft € 880,- exclusief gas/water/licht. Het bedrag voor servicekosten is € 50,-. Het totale bedrag wat overgemaakt dient te worden is dus € 930,- per maand. Er dient minimaal 1 maand huur als borg te worden betaald. Het betreft geen studentenwoning en de maximale huurtermijn is in eerste instantie voor 2 jaar.

Bij interesse, stuur ons een e-mail met de vraag om een inschrijvingslijst.

Door huurder naast de ingevulde inschrijvingslijst aan te leveren:
- bewijs van inkomen/vermogen om aan de betalingsverplichting te kunnen voldoen;
- geldige verblijfsvergunning (indien van toepassing)
- verhuurdersverklaring
- werkgeversverklaring

Bij het ontbreken van de verzochte documenten kunnen wij zonder opgaaf van reden de aanvraag weigeren.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 880,00 p.m
Bouw
Bouwjaar1995
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte75 m²
Woning Inhoud220 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen