Zoeken

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Ons makelaarskantoor is al sinds 1898 een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van woningen in Leeuwarden en omstreken. Hierdoor hebben wij uitgebreide kennis van de markt, een groot netwerk en kunnen wij u tot in de detail begeleiden en adviseren. Als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar voor woningen, maar ook als bedrijfsmakelaar zijn wij zeer actief! Ons aanbod kunt u vinden onder 'woningen', ‘bedrijfsaanbod’ en 'horeca'.

Wij bieden graag iets extra’s, daarom hebben wij een verhuisbus, speciaal voor onze klanten! Maak gebruik van onze verhuisbus als u bij ons komt als verkoper. Ook kunt u een volledige verhuizing op maat ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Recente objecten

De Wijmerts 40 - LEEUWARDEN
  • A
  • 160 m²
  • 2003
Bekijk object
Bleekhof 49 - LEEUWARDEN
  • 100 m²
  • 2001
Bekijk object
Swammerdamstraat 61 - LEEUWARDEN
  • C
  • 100 m²
Bekijk object

Wie zijn wij?

Meindert de Graaf

RMT Wonen en BOG

Rutger de Graaf

Vastgoedadviseur

Jeina Selvendran

Kantoormanager

Elle de Leeuw

Communicatie- en Social Media expert

Denise Stinstra

Commercieel medewerker
Lees meer 

Wat zeggen klanten over ons?

Beoordeeld met een 9,4

9,8 aankoop 9,3 verkoop 9,0 verhuur
Funda
Alle beoordelingen bekijken
20 september 2021

Zeer tevreden met makelaar Meindert de Graaf van Hellema Makelaars. En ook met zijn collega's ter kantoor. Korte lijntjes, altijd bereikbaar en veel kennis van de markt in Leeuwarden. Het verkoopproces ging daardoor vrij snel. Ook wanneer er nog iets geregeld moest worden met bijvoorbeeld een taxatie- of energierapport, werd dat geruisloos door Hellema Makelaars opgepakt.

Dhr. A.P. Bakker
28 augustus 2021

Erg tevreden over Hellema makelaars. Het appartement was super snel verkocht. Prima begeleiding en service van zowel Meindert de Graaf als van Jeina Selvendran. Ook is het erg fijn dat je de "verhuis" bus gratis ( meerdere ) dagen mag gebruiken.

Dhr. De Boer
16 augustus 2021

Het contact en begeleiding was prima! Als er vragen en opmerkingen waren direkt antwoord of een snelle terug koppeling.

Dhr. Talsma
29 juli 2021

Goede service en bereikbaarheid. Vakkundige en aardige mensen . Nette en vakkundige afwikkeling en snelle verkoop.

Een funda gebruiker
14 juli 2021

Hellema makelaars zijn persoonlijk, enthousiast en gastvrij voor ons als klant. Wij hebben een persoonlijke benadering ervaren. Stijlvol en integer met een groot inlevend vermogen waarbij de verhalen en wensen van de verkoper voldoende werden belicht. Men geeft goede adviezen en steun. We houden goede herinneringen over aan de begeleiding tijdens het hele proces van verkoop van onze woning. Veel dank hiervoor

Een funda gebruiker
14 juni 2021

Hoera, we hebben een huis gekocht!Dankzij de eerlijke, rustige en bekwame begeleiding van Rutger de Graaf van Hellema Makelaars is het ons gelukt in deze overspannen huizenmarkt de juiste beslissing te nemen bij het kopen van een huis.Rutger adviseert niet alleen over het huis, maar ook over wat past bij je privé situatie. Niet onbelangrijk natuurlijk.Na een aantal bezichtigingen bij andere huizen, kwamen we uit bij het huis aan het Kamgras. Dit huis paste mij precies en ja dan kom je in een onderhandelingstraject terecht. De verkopend makelaar gaf aan dat het, vanwege de enorme belangstelling voor het huis, een inschrijving werd. Dankzij de kennis van Rutger hierin, ben ik uiteindelijk koper geworden.Kortom ik kan Hellema Makelaars zeker aanbevelen. Een dikke 10!

Mevr. Woudstra (zoeken en aankoop)
7 december 2020

Snelle en goede communicatie. Altijd bereikbaar. Er wordt goed met je meegedacht. Goede ondersteuning bij het bekijken van de mogelijke woningen.Ik kan ze dan ook bij iedereen aanbevelen.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)
7 februari 2020

Enthousiaste, deskundige,meedenkende, eerlijke, professionele makelaar die staat voor wat hij zegt. Bedankt voor jullie professionele hulp maar ook voor jullie gezellige betrokkenheid.,

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)
5 augustus 2019

Ik was aangenaam verrast door de goede communicatie en het hoge serviceniveau van met name Rutger de Graaf. Zeker een aanrader.

Een funda gebruiker
29 mei 2019

Goed en snel geregeld. Goed en snel geregeld. Goed en snel geregeld. Goed en snel geregeld. Goed en snel geregeld.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)
29 april 2019

Goed overleg over de aanpak en samenwerking. Kundige makelaar met de nodige ervaring. Goede bereikbaarheid en service gerichte aanpak.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy