Zoeken

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Ons makelaarskantoor is al sinds 1898 een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van woningen in Leeuwarden en omstreken. Hierdoor hebben wij uitgebreide kennis van de markt, een groot netwerk en kunnen wij u tot in de detail begeleiden en adviseren. Als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar voor woningen, maar ook als bedrijfsmakelaar zijn wij zeer actief! Ons aanbod kunt u vinden onder 'woningen', ‘bedrijfsaanbod’ en 'horeca'.

Wij bieden graag iets extra’s, daarom hebben wij een verhuisbus, speciaal voor onze klanten! Maak gebruik van onze verhuisbus als u bij ons komt als verkoper. Ook kunt u een volledige verhuizing op maat ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Recente objecten

Ereprijs 31 - LEEUWARDEN
  • C
  • 142 m²
  • 1974
Bekijk object
Oer de feart 6 - GOUTUM
  • E
  • 143 m²
  • 1974
Bekijk object
Zaailand 4 - LEEUWARDEN
  • B
  • 73 m²
  • 1980
Bekijk object

Wie zijn wij?

Meindert de Graaf

Register Makelaar en Taxateur Wonen en BOG

Rutger de Graaf

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Jeina Selvendran

Kantoormanager

Elle de Leeuw

Communicatie- en Social Media expert

Denise Stinstra

Commercieel medewerker
Lees meer 

Wat zeggen klanten over ons?

Beoordeeld met een 9,4

9,9 aankoop 9,2 verkoop 9,0 verhuur
Funda
Alle beoordelingen bekijken
10 januari 2022

De makelaar heeft ons bij de verkoop van ons huis goed begeleid. De lijntjes met hem waren kort. Het contact was plezierig.

Een funda gebruiker
10 januari 2022

Zeer tevreden over Hellema Makelaars! Snel, open en gelijkwaardig in contact zowel toen wij een huis via hen wilden kopen als het verkopen van ons eigen huis.Bedankt Meindert, Rutger en Jeina (en natuurlijk de rest achter de schermen!)

Mevr. Eelkje van der Wal
22 december 2021

Wij hebben de ervaring met meindert en rutgher de graaf als zeer prettig ervaren. Laten we Jeina ook niet vergeten, met haar altijd horende lach in haar stem. Het is een topteam en vullen elkaar uitstekend aan.We hebben verschillende tegenslagen gehad, maar ze bleven altijd positief en geloofden echt wel dat ons huis verkocht zou worden. En dat is gelukt! Wij moeten nog saampjes proosten op de goede afloop :-)Beste mensen...wij zitten heerlijk op ons nieuwe plekje te genieten en vergeten jullie niet.groetjes anja en theo en onze lieve woezel en pip niet te vergeten.

Mevr. Sinnema
29 november 2021

Het was allemaal top. De begeleiding was goed. De voorlichting was goed. Ons inziens konden we niet beter terecht. Wij kunnen deze makelaar. Volmondig aanbevelen.

Dhr. en Mevr. de Boer
25 november 2021

Voor vragen aan de makelaar stond de deur altijd open. Een heel mooie brochure is gemaakt. Kopers hebben mee daardoor een goed beeld gekregen van het pand.

Een funda gebruiker
24 november 2021

Heldere adviezen, gericht contact, vlotte behandeling en professionele afhandeling. Kortom vaklui. .

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)
24 november 2021

De lijntjes met Hellema Makelaars waren heel kort! Dat resulteerde in een prettig en efficiënt contact en een vlotte aankoop van onze nieuwe woning.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)
11 november 2021

Dankzij Hellema Makelaars mijn eerste huis in een mum van tijd kunnen aankopen. (Minder dan 1 maand en dat in deze tijd!). Het contact met Rutger (de Graaf) was top. Super tevreden met het resultaat!

Thom Greben (gerichte aankoop)
14 juni 2021

Hoera, we hebben een huis gekocht!Dankzij de eerlijke, rustige en bekwame begeleiding van Rutger de Graaf van Hellema Makelaars is het ons gelukt in deze overspannen huizenmarkt de juiste beslissing te nemen bij het kopen van een huis.Rutger adviseert niet alleen over het huis, maar ook over wat past bij je privé situatie. Niet onbelangrijk natuurlijk.Na een aantal bezichtigingen bij andere huizen, kwamen we uit bij het huis aan het Kamgras. Dit huis paste mij precies en ja dan kom je in een onderhandelingstraject terecht. De verkopend makelaar gaf aan dat het, vanwege de enorme belangstelling voor het huis, een inschrijving werd. Dankzij de kennis van Rutger hierin, ben ik uiteindelijk koper geworden.Kortom ik kan Hellema Makelaars zeker aanbevelen. Een dikke 10!

Mevr. Woudstra (zoeken en aankoop)
7 december 2020

Snelle en goede communicatie. Altijd bereikbaar. Er wordt goed met je meegedacht. Goede ondersteuning bij het bekijken van de mogelijke woningen.Ik kan ze dan ook bij iedereen aanbevelen.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)
5 augustus 2019

Ik was aangenaam verrast door de goede communicatie en het hoge serviceniveau van met name Rutger de Graaf. Zeker een aanrader.

Een funda gebruiker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy