Zijlroede 16
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Zijlroede 16, LEEUWARDEN

Bij ons in de wijk Zuiderburen gelegen, deze kleurrijke tussenwoning aan de Zijlroede. De woning is gebouwd in 2004 en is sindsdien goed onderhouden. Het betreft een perceel van 194 m2 en een woonoppervlak van 120 m2.

Zuiderburen is een relatief jonge en waterrijke buurt, gelegen in de wijk Hempens/Teerns. Het is zeer goed te bereiken middels openbaar vervoer maar ook door de locatie langs de ring van Leeuwarden. Het stadscentrum is op 20 minuten fietsafstand. Er is een winkelcentrum aanwezig aan het begin van de wijk, met Jumbo supermarkt, Hema, snackbar, bloemenkiosk en 'Markant' Wijkvereniging Zuiderburen. Alsmede een verzamelgebouw voor zorginstellingen (apotheek, huisarts). Kortom een fantastische woning voor starter en doorstromer, dicht bij het centrum van Leeuwarden, maar ook dicht bij het water, het bos, speelruimte en scholen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in de hal, voorzien van kapstok, meterkast, trapkast en toilet beneden. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een eetgedeelte en een tv gedeelte, met openslaande deuren (met schuif hor) richting de tuin. De designradiatoren zijn recent geplaatst. De open keuken is door de huidige eigenaresse ontworpen in samenwerking met Erik Steenhuizen keukens. De keuken beschikt over voornamelijk Siemensapparatuur, te weten; een wijnkast, hete lucht oven met combi functie, koelkast met vriezer, pantry, afzuigkap en een vaatwasser (Bosch 2016). Er zit nog een extra hotfill boiler in het keukenkastje uit 2010.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap in de woonkamer is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers (ca. 13 en 10 m²) en een badkamer. De badkamer beschikt over het tweede toilet, douchecabine, ligbad en dubbele wastafel en is voorzien van vloerverwarming. De grootste slaapkamer is uitgebreid met een royale dakkapel (2010), voorzien van kunststof kozijnen. Dit zorgt voor veel extra ruimte op deze kamer. ook is hier een wastafel en een designradiator geplaatst.

Tweede verdieping:
De bovenste verdieping is bereikbaar met een vaste trap vanuit de overloop. Op deze verdieping is de derde slaapkamer te vinden, momenteel in gebruik als atelier. Ook is op deze verdieping de wasmachineaansluiting te vinden, net als de CV-ketel (huur) en de WTW installatie. Deze verdieping is echt nog een volwaardige verdieping en beschikt over veel lichtinval.

Tuin
De woning heeft een een zonovergoten tuin op het westen. De tuin is voorzien van een achterom en een berging, voor bijvoorbeeld tuingereedschap. De boeidelen van de berging en de achterdeur zijn recent vervangen.

Algemeen:
- woonoppervlakte 107 m2 en inhoud 394 m3
- perceeloppervlakte 194 m2
- De achtertuin met berging biedt de gehele dag zon
- De woning is grotendeels volledig geïsoleerd
- verwarming ketel (2017, huur)
- Boiler (hotfill - 2010)
- aanvaarding is in overleg met opdrachtgevers. 


Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties. 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. 

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst. 

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 260.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2004
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte107 m²
Perceeloppervlakte194 m²
Woning Inhoud394 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen