Zaailand 4
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Zaailand 4, LEEUWARDEN

Altijd al willen wonen op één van de mooiste en rustige locaties in het centrum van Leeuwarden? Fraaie zichtlijnen op de stadgracht en alle voorzieningen onder handbereik. Elke dag weer genieten van het mooie uitzicht op de Westersingel met haar bootjes en de Stadsschouwburg 'De Harmonie' letterlijk om de hoek, dan is dit uw plek! Dit drie kamer appartement beschikt over een balkon aan het water en een eigen parkeerplaats in de onder gelegen parkeerkelder.

Toegang:
Via de afgesloten entree (met intercom-installatie) loopt u langs de binnentuin richting de trap of lift. Hier gaat u naar het appartement op de eerste verdieping.

De indeling van het appartement is als volgt:

Via de entree komt u in de hal. Hier bevindt zich de meterkast, de toegang tot het toilet met fonteintje en toegang tot eerste slaapkamer. Vanuit de hal komt u in de woonkamer en half open keuken.

De woonkamer heeft een open haard en toegang tot het balkon op het westen. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de Westersingel. Direct grenzend aan de open keuken is de de bijkeuken/berging. Hierachter bevindt zich de cv-/bergruimte met de combiketel.

Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de grote slaapkamer met aansluitend een badkamer, welke is voorzien van een ligbad en een wastafel.

In het souterrain is een berging, alsmede een eigen ruime parkeerplaats.

Bijzonderheden:
• Parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage
• Uitzicht op de Westersingel
• VVE kosten €121,90 p/m

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte73 m²
Woning Inhoud180 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen