Uiterdijksterweg 8 3
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Uiterdijksterweg 8 3, LEEUWARDEN

Op een prachtige woonstand in de wijk Nijlân ligt dit zeer ruime 3 (voorheen 4) kamer appartement op de derde woonlaag, met een fraai en weids uitzicht.

De wijk Nijlân beschikt over een uitstekend voorzieningenniveau en is nabij het centrum en de rondweg van Leeuwarden gelegen.

Het appartement is per lift bereikbaar, prima onderhouden en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. De 3e slaapkamer is bij de woonkamer getrokken en ingericht met een keukenblok, zodat er een grote lichte woon/eetkamer is ontstaan met een ruim balkon (circa 4 meter breed) op het zuidwesten.

De indeling van het appartement is als volgt:
Entree, gang met meterkast en toilet, ruime woonkamer (circa 32 m²) 2 slaapkamers (circa 8 m²), waarvan 1 met toegang tot het balkon, gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel en wasmachine aansluitingen. De oorspronkelijke doucheruimte is een bergruimte geworden. In het souterrain is een berging aanwezig.

Bijzonderheden:
Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels blokverwarming. Warmwatervoorziening door boiler (huur).

Bijdrage VvE € 180,- per maand (= inclusief voorschot verwarming)
Erfpachtscanon € 238,- per jaar (fiscaal aftrekbaar).

De wijk:
Woonwijk Nylân heeft veel groene gebieden, wat bijdraagt aan een rustige en evenwichtige sfeer in de wijk. Sportcomplex Nylân biedt een breed scala aan actieve sportverenigingen.
Winkelaanbod aanwezig in het tegenover gelegen winkelcentrum en elders in de wijk het Willem Alexanderplein.

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegronden op de website van ons kantoor.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 125.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1966
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte92 m²
Woning Inhoud297 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen