Tergracht 7 3
WYNS

Omschrijving

Verkocht: Tergracht 7 3, WYNS

Wonen aan de Dokkumer Ee!

NOG MAAR 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

Heerlijk, gelijkvloers wonen nabij het water en met fantastisch uitzicht, wie wil dat niet? Het kan in het complex van de Tergracht in Wyns (Burdaard). Hier worden 4 woningen gerealiseerd, waarbij ruimte en kwaliteit voorop staat en die opvallen door hun individuele karakter. Er worden twee typen woningen gerealiseerd: Type A & type B. De vloeren zijn geheel voorzien van vloerverwarming en voorzien van een Anhydriet dekvloer, welke zwevend is aangebracht. De woningen zijn volledig voorzien van verwarming. Er wordt een in staal uitgevoerde taatsdeur aangebracht tussen woonkamer en hal en er zal een hybride warmtepomp worden aangebracht, welke op elektriciteit werkt. Er zijn in totaal 14 zonnepanelen die elektriciteit opwekken.

De appartementen op de begane grond zijn groot circa 125 m2 woonoppervlak en hebben een eigen tuin, 2 eigen parkeerplaatsen en een berging in het vrijstaande bergingen gebouw.

De prijzen voor de appartementen op de begane grond bedragen € 495.000,- Vrij op naam.

Alle woningen zijn uitstekend afgewerkt en voorzien van een luxe, open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur alsmede een badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en doucheruimte. Er is sprake van een separaat toilet. Tevens is er bij elke woning een separate bergruimte en een extra ruimte voor de wasmachine en droger te vinden.

Type A: Deze twee woningen op de begane grond bevinden zich op de linker- en rechterhoek en hebben twee slaapkamers en een royale living, met open keuken. Er is een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en separaat toilet. Deze woningen hebben beschikking over een royale tuin.

Eén appartement is inmiddels verkocht. Het appartement aan de noordzijde is nog beschikbaar.

Daarnaast hebben alle appartementen 2 parkeerplaats(en) en hebben ze een eigen, afgesloten berging buiten het complex. Deze is voorzien van licht en elektra. Ook komt er een aanlegkade welke uitgevoerd in kunststof walbeschoeiing en in hout uitgevoerde steiger. met een eigen aanlegplaats van 10 meter breed. Het object ligt aan de staande mast route van Grou naar Dokkum en aan de Elfsteden route.

De tuin zal, daar waar het nog kan, in overleg met opdrachtgevers worden uitgevoerd.
De walbeschoeiing zal worden uitgevoerd in een kunststof beschoeiing met een levensduur van meer dan 50 jaar en de steigers worden uitgevoerd in hout. Voor alle appartementen zijn er eigen aanleg plaatsen.

Bent u na het lezen van deze tekst en het bekijken van de impressies net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan gauw contact met ons op!

Al het materiaal betreft impressies en zijn onder voorbehoud.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 495.000 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar2022
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte4270 m²
Woning Inhoud740 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen