Schoener 48
FRANEKER

Omschrijving

Verkocht: Schoener 48, FRANEKER

Op fraaie en ruimtelijk opgezette woonstand in de Hamburgerrak gelegen goed onderhouden gemoderniseerde EINDWONING met ruime en bijzonder aangelegde achtertuin en achterom. De ligging is aan de rand van Franeker en aan een brede straat gelegen met voldoende mogelijkheden voor parkeren.

BEGANE GROND: via de hal aan de voorzijde heeft u toegang naar de woonkamer met open keuken. De straat gerichte woonkamer aan de voorzijde is door de raampartijen bijzonder licht. De L-vormige keukenopstelling is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is (achtertuin) tegen de achtergevel een grote overkapping gerealiseerd als 'veranda' in gebruik.

EERSTE VERDIEPING: via de overloop bereik je de 2 slaapkamers waarvan 1 slaapvertrek voormalig 2 waren. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING: via een vaste trap kom je op de overloop met grote inloopkast/berging en een slaapruimte op de zolderverdieping, voorzien van 2 dakvensters waardoor er veel lichttoetreding is ontstaan.

Je bent van harte welkom deze woning in het echt te beleven.
Als verkopend NVM makelaar volgen wij de richtlijnen van het RIVM tijdens onze werkzaamheden en zijn op gepaste afstand aanwezig bij de bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 100 m2;
- Inhoud: 355 m3;
- Gebonden buitenruimte: 30 m2;
- Externe bergruimte: 5 m2;
- Perceeloppervlakte: 238 m2 en aan de tuinzijde, breed uitlopend;
- modern toilet;
- badkamer met 2e toilet en ligbad;
- Door dakvensters hoge mate van lichttoetreding;
- tuinhuis met overkapping zijnde een verandadeel.
- Bouwjaar: 1980;

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte238 m²
Woning Inhoud355 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen