Ramshoornstrjitte 17
BERLTSUM

Omschrijving

Verkocht: Ramshoornstrjitte 17, BERLTSUM

Op een markante locatie in het centrum van het dorp Berltsum staat deze half-vrijstaande hoekwoning. De woning heeft een vrijstaande, onlangs in metselwerk opgetrokken, hobbyschuur met een betonvloer en veel ruimte. Daarnaast beschikt de schuur over een verandadeel en openslaande deuren. Doordat het perceel in de zijgevel ramen heeft, is er een hoge mate van lichtopbrengst. In de kap zijn drie dakkapellen aangebracht voor voldoende ruimte op de verdieping. De vloer ,welke in hout uitgevoerd, is voorzien van een houten dekvloer. De bijkeuken is voorzien van een toilet en heeft een wasmachine aansluiting alsmede een radiator. De badkamer is hierin eveneens aangebracht en volledig betegeld.

Indeling: ruime hal met keldergedeelte, woonkamer, keuken met keukenblok, bijkeuken, toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, schuur met veranda.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers met elk slaapvertrek voorzien van een dakkapel.
2e verdieping is als opslag in gebruik en bereikbaar middels een luik.

Algemeen:
- Schuur in metselwerk opgetrokken, met veranda deel welke gebouwd in 2010.
- 3 x dakkapel
- achter- en zij-tuin
- verhoogde entree in voorgevel.
- deels in afwerkstaat.
- oprit voor meerdere voertuigen
- zijgevel en zij-tuin gelegen op het zuiden.
- grotendeels voorzien van dubbele glasbezetting.
- authentieke elementen deels aanwezig.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 209.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte380 m²
Woning Inhoud344 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen