Pompebledstrjitte 9
STIENS

Omschrijving

Verkocht: Pompebledstrjitte 9, STIENS

Op een fantastische locatie aan de rand van Stiens, gelegen in een groene woonwijk. De woning is gedateerde en redelijk onderhouden. Het betreft een half vrijstaande woning met garage, bijkeuken en een beschutte, diepe achtertuin met een hoge mate van privacy. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk en nabij een Albert Heijn. Tevens bent u vanuit hier snel op de uitvalswegen richting Leeuwarden, Dokkum en Sint Annaparochie. Dit is uw kans om het huis naar uw eigen smaak in te richten!

De indeling van de woning is als volgt:

De begane grond is ingericht met een hal met toilet en een keldergedeelte. Vanuit hier is ook de doorloop naar het keukengedeelte en bijkeuken en is de aangebouwde garage bereikbaar. De woonkamer is een echte doorzonkamer met veel lichtinval en met zicht op een diepe achtertuin. Het betreft een groene tuin, met zicht op bomen achterop het perceel. De verdieping is ingericht met 4 slaapkamers, allemaal voorzien van inbouwkasten. Tussen twee vertrekken is de badkamer gelegen, welke voorzien van douche, wastafel en toilet. De zolderruimte is open en klaar om geïsoleerd en ingericht te worden.

De woning is deels voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen. De woonkamer heeft dubbele beglazing waarbij aan de voorkant een kunststof kozijn is aangebracht. Ook zijn er kunststof kozijnen met dubbelglas geplaatst in de bijkeuken en de loopdeur van de garage. De slaapkamer, die toegang geeft tot het platte dak, is voorzien van een kunststof kozijn met dubbelglas. De verdieping is voor het overige voorzien van enkel glas. De elektra bestaat uit drie groepen en de ketel is uit de vorige eeuw. De garage is voorzien van asbesthoudende beplating. Er is sprake van een mix van zachtboard-en gipsplafonds.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 190.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1970
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte134 m²
Perceeloppervlakte432 m²
Woning Inhoud545 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen