Oostersingel 66 K
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Oostersingel 66 K, LEEUWARDEN

Gelegen aan de Oostersingel in het prachtige appartementencomplex Wierum en Laaxum. Het appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een recente badkamer, twee slaapkamers en een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

De Oostersingel ligt op loopafstand van het stadscentrum, gelegen nabij alle voorzieningen. Het appartement is goed te bereiken, met alle vormen van vervoer. Bij binnenkomst in het complex merk je direct hoe goed het complex onderhouden wordt. Er is een dubbele lift die je naar de appartementen toe leidt.

De indeling van het appartement is als volgt:

Bij binnenkomst stap je in de royale hal. De hal leidt je naar de verschillende vertrekken. Aan het begin van de hal zit een erg prettige bijkeuken, voorzien van wasmachineaansluiting, cv ruimte en extra keukenblok. Achter de andere deuren zijn het gasten toilet te vinden en de badkamer. De badkamer is voorzien van het tweede toilet, dubbele wastafel en royale inloopdouche. Ook is de grootste slaapkamer bereikbaar vanuit de badkamer. De kleinere slaapkamer is voorzien van het eerste balkon. Vanuit de royale woonkamer is het tweede balkon bereikbaar. Beide balkons zijn gelegen op het oosten. De woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte, eetgedeelte en de royale open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. De keuken beschikt over een vaatwasser, pannencarrousel, afzuigkap, inductieplaat, combimagnetron en een inbouwkoelkast. Voor de keuken is een speciaal lichtplan opgesteld, om het niet te donker aan te laten voelen. Het appartement voelt erg ruim aan.

Algemeen:
- woonoppervlakte 124 m2 en inhoud 386 m3.
- De woning is grotendeels volledig geïsoleerd.
- Recente badkamer.
- Eigen parkeerplaats in de parkeergarage.
- Nieuwe cv - ketel (2021, eigendom).
- aanvaarding is in overleg met opdrachtgevers. 

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties. 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. 

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst. 

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 335.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2004
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte124 m²
Woning Inhoud386 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen