Nieuwe Schrans 11 B
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Nieuwe Schrans 11 B, LEEUWARDEN

Deze volledig geïsoleerde en in 2014 gebouwde tussenwoning staat in de gezellige en gewilde wijk Huizum. Het heeft een doorzon woonkamer, 3 slaapkamers, een royale zolder en een fijne achtertuin op het oosten mét een berging. Deze tuin is door middel van een breed achterom te bereiken. De woning beschikt over een 2 eigen parkeerplekken op een aansluitend en deels afgesloten parkeerterrein.

Huizum staat bekend om een kindvriendelijke, rustige maar gezellige wijk met veel groen. Het wordt verbonden met de Schrans. Een winkelstraat met veel bekende namen zoals Action, Shoeby en Kruidvat. Tevens zijn voorzieningen zoals een slager, bakker, groenteboer en supermarkt hier ook te vinden.
Met name het in kunststof uitgevoerde kozijnwerk met HR uitgevoerde glasbezetting maakt het huis onderhoudsarm en verhoogd het wooncomfort.
Er zijn enkel zonnepanelen aangebracht maar deze zijn eenvoudig in aantal, uit te breiden.
De raampartijen op de begane grond, in de voorgevel en in de achtergevel zijn doorlopend naar maaiveld, waardoor er fraaie zichtlijnen zijn.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Bij binnenkomst treft u aan de linkerkant het toilet aan, met daarnaast de vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer biedt veel zonlicht door een hoge mate van lichttoetreding en vooral de hoge plafonds en heeft een open keuken.
Dat maakt het contact met gasten erg makkelijk en wel zo gezellig! Overigens heeft deze inbouwapparatuur te denken aan een 5-pit fornuis, met combi magnetron. Beneden is alles geïsoleerd, denk aan vloer- en muurisolatie. De openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin, die overdag voor veel licht zorgt door de zuid/oostelijke ligging.

Eerste verdieping
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en badkamer, welke is voorzien van douche, toilet en wastafel. Tevens is de vaste trap naar zolder te vinden via de overloop. Deze woonlaag is eveneens voorzien van hoge plafonds.

Tweede verdieping
Hier bevindt zich de royale zolder. Deze kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Door dakisolatie maakt het er erg prettig verblijven.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2014
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte135 m²
Woning Inhoud466 m³
Kamers6 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen