Marwei 128

Marwei 128
DELFSTRAHUIZEN

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

Profiteer nog dit jaar van de overdrachtsbelasting van 6% (wordt in 2021 8%)

Kijkdagen zaterdag 28 november 2020, inloop om 11:00u tot 15:00u, ontvangst met koffie en thee.

Unieke kans, op een fenomenale locatie, iets meer dan een uur rijden van Amsterdam en het Gooi, bevindt zich het pittoreske kleine Barbellion hotel, uniek door zijn ligging aan het Tjeukemeer, met aan de overzijde een natuurgebied van ruim 100 hectare. Op deze unieke plek worden de in 2005 opgeleverde, onder architectuur gebouwde 7 appartementen, door de huidige eigenaar te koop aangeboden.

Voor alle doelgroepen, van jonge gezinnen, jonge stellen tot vitale ouderen vormen deze recreatie appartementen uw 'elegant gettaway for the weekend' met een eigen parkeerplek, nabij uw appartement, en mogelijkheid om uw eigen jacht af te meren in de jachthaven tegenover het complex heeft u de ultieme vrijheid om direct "het meer" te bestormen.

De kleinschaligheid, de privacy en de intimiteit van de appartementen en de ligging áán het meer maken deze locatie, tot een ware parel. Een kwartiertje varen naar Heerenveen, een kwartiertje varen naar Sneek, tien minuten rijden naar het historische stadje Lemmer met zijn gezellige restaurants en 18e -eeuwse vaart en in de omgeving ruimschoots mogelijkheden om tot rust te komen en te genieten van het landelijke leven.

De bouwkwaliteit is van een hoog niveau. Dubbele muren mét spouw, vloerverwarming, gebruik van warme baksteen en natuurtegels, dubbelglas aluminium kozijnen, grote dakramen voor een hoge mate van lichttoetreding en fraaie zichtlijnen, energiezuinig, de markante traptoren geeft het geheel een kasteelachtige uitstraling. Ook de aangeplante kasteelwingerd, de in laan geplante esdoorns en de fruitbomen zullen de komende jaren de allure van de locatie verder vergroten.

Service: geniet van de service van de eigenaar en beheerders, welke in de aanpalende boerderij hun domicilie houden, zoals tuinonderhoud, gebouwonderhoud, het voor u organiseren van ontvangst, boodschappenservice, het aanzetten van de verwarming, de mogelijkheid om de grote zaal in de aanpalende boerderij af te huren, een picknick te houden aan het meer, een snookeravond in de salon te organiseren, uw vrienden een korte overnachting in de oude kop-hal-romp boerderij aan te bieden.
U kunt compleet Ontzorgd worden ten aanzien van uw bezit.

Duurzaamheid: het pand is volledig duurzaam tot stand gekomen, met gebruik van natuurlijke stenen, de vloerverwarming is zeer efficiënt en zelfs aan te sluiten op zonnepanelen die op het dak van het pand (in overleg met de VvE_ geplaatst kunnen worden. Uit het zicht, maar met een hoog rendement.

verhuur mogelijk in overleg.
Bieding en acceptatie onder gunning

Over het Tjeukemeer:
De parel van het zuidwesten van Friesland, het grootste meer, met dieptes en ondieptes, twee prachtige eilanden met aanlegmogelijkheden, een meer tjokvol vis, de ligging van de appartementen is aan de oostzijde van het meer waardoor de verse meerwind vanuit het westen altijd zorgt voor de aanvoer van frisse lucht.
Aan het meer is recent een villapark gebouwd met zeer luxe watervilla's. In de omgeving bevinden zich meerdere goede restaurants maar ook is in de directe nabijheid de mogelijkheid om vlees, vis, eieren en groenten te kopen 'bij de boer'.
Aan de overzijde ligt de jachthaven waar u uw zeiljacht of motorjacht perfect kunt afmeren. De vaargeul kan zeiljachten aan, het meer zelf kent ook ondiepe plekken én een apart gebied voor waterskiën.
Aan de overzijde is ook vaak de verse palingrokerij van de enige gemachtigde visser uit de omgeving. Deze verkoopt de meest verse paling.
Voor kinderen is dit de mogelijkheid om op te groeien in de vrijheid van de natuur en de geborgenheid van een luxe appartement. Ook als belegging voor hun toekomst is de propositie zeer interessant.


Indeling van de appartementen en de respectievelijke ligging:

- begane grond
1. appartement 1, 4 persoons, meerzijde, 60m2, grote zitkamer met inloopkeuken, dubbel terras met overkapping / veranda, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, separaat toilet,, kluisje, ruime tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 220.000,- k.k.
2. appartement 2, 2 persoons, kanaalzijde én meerzijde, 50m2, grote zitkamer met inloopkeuken, dubbel terras met overkapping / veranda, één ruime slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en toilet,, kluisje, ruime tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 189.000,- k.k.
3. appartement 3, 4 persoons kanaalzijde, 60m2, grote zitkamer met inloopkeuken, dubbel terras met overkapping / veranda, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, separaat toilet, , kluisje, tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 220.000,- k.k.

1e verdieping:
1. appartement 4, 4 persoons, meerzijde, 60m2, grote zitkamer met inloopkeuken, ruim balkon op het zuiden, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, separaat toilet,, kluisje, tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 199.000,- k.k.
2. appartement 5, 4 persoons, kanaalzijde, 60m2, grote zitkamer met inloopkeuken, ruim balkon op het zuiden, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, separaat toilet, kluisje, tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 199.000,- k.k.
3. kamer 16, aparte extra hotelkamer / slaapkamer met ligbad/douche en toilet, kluisje, fenomenaal uitzicht over het meer. (aan te raden extra aanschaf i.s.m. appartement 4.) koopprijs 49.000,-
4. Kamer 17, aparte extra hotelkamer / slaapkamer met ligbad/douche en toilet,, kluisje, fenomenaal uitzicht over het kanaal/weilanden. (aan te raden extra aanschaf i.s.m. appartement 5.) koopprijs 49.000,-

2e verdieping:
1. appartement 6, 4 persoons, meerzijde, 60m2, grote zitkamer met inloopkeuken, prachtig uitzicht over het meer, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, separaat w.c., kluisje, tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 189.000,- k.k.
2. appartement 5, 4 persoons, kanaalzijde, 60m2, grote zitkamer met inloopkeuken, prachtig uitzicht over het kanaal en de weilanden, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, separaat toilet, kluisje, tuin, eigen parkeerplaats, mogelijkheid tot ligplaats in de jachthaven. koopprijs: 189.000,- k.k.

Een fraai uitpandig trappenhuis geeft toegang tot de afzonderlijke eenheden. Alle wooneenheden zijn voorzien van vloerverwarming. De externe verhuur van de wooneenheden, is deze middels de exploitant van het naastgelegen en aanpalende restaurant, uitvoerbaar.

De vereniging van eigenaars zal in samenspraak met Notaris Alberda uit Lemmer, worden opgezet.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 189.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte60 m²
Woning Inhoud150 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


info@hellema.nl
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy