It Heech 4

It Heech 4
WETSENS

€ 375.000 Kosten koper

Omschrijving

In het schitterende Wetsens wordt deze fraaie woonboerderij te koop aangeboden! Het betreft een vrijstaand object, met vrij uitzicht over de landerijen. Het object is tevens erg geschikt als Bed and Breakfast.

Het object beschikt over een separaat woon- en bedrijfsgedeelte. Het woongedeelte is momenteel in gebruik bij de eigenaar en het bedrijfsgedeelte kan erg goed worden ingezet voor het gebruik van Bed and Breakfast.

De indeling van de woning is als volgt:

Woongedeelte:

Begane grond: hal, woonkamer met deur naar terras, woonkeuken, wijnkelder,toilet.
1e verdieping: overloop met toegang tot bergruimte en 2 slaapkamers. Verder een ruimte voor extra berging en de behuizing van de CV installatie.

Bedrijfsgedeelte:
Begane grond: slaapkamer met badkamer, voorzien van; ligbad, douche, wastafel, bidet en toilet. Tevens voorzien van extra bergingsruimte, door middel van inbouwkasten. 2e slaapkamer, 3e slaapkamer met deur naar terras, 4e slaapkamer met keuken, 5e slaapkamer met keuken, 6e slaapkamer en een wasunit.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Grote zolder in de schuur met meerdere mogelijkheden. Deze dient nog wel afgebouwd te worden.
Het object beschikt over een dubbele CV ketel.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 375.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte250 m²
Perceeloppervlakte3930 m²
Woning Inhoud1000 m³
Kamers1

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Meindert de Graaf

RMT Wonen en BOG


mdegraaf@hellema.nl
06-53333480