Hinkeslan 1
GOUTUM

Omschrijving

Verkocht: Hinkeslan 1, GOUTUM

Prachtige eindwoning in het nieuwbouw gedeelte van Goutum. Gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuin en parkeerplaats op loopafstand, een heerlijke plek met veel gezelligheid en veiligheid. De woning is gebouwd in 2017. Het is een woning waar veel daglicht naar binnen valt door het vele glaswerk. Een royale tuin met achterom waarin u vele zit hoeken kunt creëren, wat er allemaal voor zorgt dat u hier heerlijk kunt wonen! De verwarming is geregeld door stadsverwarming, waardoor het een gasloze woning betreft.

Indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Als u de woning binnen stapt, bevind u zich in de hal met het toilet en de meterkast, voorzien van maar liefst 10 groepen. Het zwevende wandcloset met fonteintje is netjes ingericht met een lichte wandtegel en een strakke donkere vloertegel. Vanuit de hal stapt u de ruimtelijke woonkamer in, voorzien van brede raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een barretje, waaraan u heerlijk kunt zitten. Ook bevat de keuken de nodige inbouwapparatuur, zoals de afzuigkap, koelkast en oven. Een net houten blad en een witte afwerking zorgt voor een strak geheel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot onder andere de tuin door middel van de openslaande deuren. Tevens is vanuit de keuken de bijkeuken bereikbaar, voorzien van de wasmachine aansluiting en tuinslang aansluiting. De ruime tuin zorgt voor een goede mix van zon en beschutting en is fraai afgewerkt door de mix van tegels en gras. Er is ook drainage aangebracht in het gras en het terras bij de keukendeuren. De berging in de tuin biedt nog mogelijkheden voor stalling. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Tevens zit er in de trapkast een voorbereiding voor een waterontharder.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van dezelfde strakke wand- en vloertegels als het toilet beneden. Het beschikt over een ruime stortdouche, toilet en wastafel. De badkamer heeft een voorbereiding voor een inbouw-bad en zeker de ruimte om hier een bad te plaatsen.

Tweede verdieping:
Vanuit de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de overloop op de tweede verdieping. De tweede verdieping is een volwaardige verdieping, voorzien van de nodige bergruimte. Door middel van een scheidingswand is de overloop ook afzonderlijk van de slaapkamer. De slaapkamer beschikt over veel ruimte en extra opslag door knieschotten. Door middel van het extra zijraam, voelt ook dit aan als een lichte kamer.

Vliering
Er zit nog een vliering over de gehele zolder, wat extra bergingsmogelijkheden biedt.

Bijzonderheden:
- Royale tuin
- Veel daglicht
- 4 slaapkamers
- 10 groepen in de meterkast
- Glasvezel aansluiting
- Stadsverwarming/ gasloos
- Uitbouw 1.20m
- Bergruimte in de vorm van knieschotten en vliering.
- 10 zonnepanelen, elektriciteitsverbruik staat op 0

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 310.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2017
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte255 m²
Woning Inhoud483 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen