Heliconweg 31 B

Heliconweg 31 B
LEEUWARDEN

€ 155.000 Kosten koper

Omschrijving

Wederom een mooi appartement aan de Heliconweg, in de gewilde Vosseparkwijk! Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een woonoppervlakte van 70m2.

De Vosseparkwijk staat bekend als een prettige en kindvriendelijke buurt, wat mede komt door de twee basisscholen en erg goede buurtpreventie vanuit de bewoners. Het is ook een wijk waar veel activiteiten worden georganiseerd. De Heliconweg is ideaal gesitueerd ten opzichte van het centrum met alle denkbare voorzieningen en meerdere uitvalswegen. Het centrum is ook lopend bereikbaar.

Vanuit de entree in het complex is door de hal een berging bereikbaar. Het betreft een dubbele berging, waar erg veel spullen in kunnen worden opgeslagen. Tevens zou hier nog de wasmachine kunnen worden aangesloten. Gasten kunnen binnengelaten worden via een intercom vanuit het appartement.

Indeling appartement:
Vanuit de portiek op de tweede verdieping is het appartement bereikbaar. Bij binnenkomst van het appartement sta je in de hal, welke ruimtelijk aanvoelt. De hal geeft onder andere toegang tot: het afzonderlijke toilet, de royale woonkamer en de keuken met inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een balkon, gesitueerd aan de westkant. Verder zijn er nog 2 slaapkamers bereikbaar. De badkamer beschikt over een wastafel, een douche en de wasmachineaansluiting.

Het appartement wordt verwarmd door een moederhaard, die zich bevindt in de woonkamer. Het warm water wordt geregeld via een boiler in de keuken.

Het appartement bevindt zich in een erg gezonde VvE. Alle stukken zijn op verzoek beschikbaar. De bijdrage van de VvE is € 85,- per maand.

Pluspunten van het appartement:

• Gewilde woonstand; Vosseparkwijk;
• Nabij centrum prettig en comfortabel wonen met fraai uitzicht;
• 2 slaapkamers;
• Grote (dubbele) berging

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 155.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1958
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte71 m²
Woning Inhoud225 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen