Gymnasiumstraat 14
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Gymnasiumstraat 14, LEEUWARDEN

De inschrijving van deze woning verloopt op 22 januari a.s. om 12:00 uur.

Wij hebben een fraaie woning in een van de voornaamste straten van Huizum-West in de verkoop gekregen! Deze prachtig eindwoning is voorzien van vele authentieke elementen, waardoor de statigheid vanuit de jaren 30' zeker bewaard is gebleven. De klassieke schoonheid van deze woning, gemixt met hedendaagse elementen, zorgen voor een goed ogend en volledig geheel. Tevens beschikt de woning hierdoor over een hoge dosis wooncomfort, mede door de toegepaste isolerende voorzieningen.

Het object is voorzien van een royale woonkamer met kamer en suite, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, en een ruime bergingszolder, voorzien van nog een extra slaapkamer. Tevens beschikt het object over een kelder, wat zorgt voor nog meer bergingsmogelijkheid. Een ruime tuin, wat zorgt voor een zeer complete woning!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stapt u in de royale hal, met een vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast en de woonkamer met kamer en suite. Tevens is de provisiekelder bereikbaar vanuit de hal. De woonkamer beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit zowel de hal als de woonkamer is de keuken bereikbaar, voorzien van inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken bereikbaar, met een tweede aanrechtblad. De bijkeuken biedt ook toegang tot de tuin. Er is een stenen berging aangebouwd achter de bijkeuken en er is een losstaande overkapping gerealiseerd in de tuin.

1e verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap vanuit de hal van de begane grond. Deze verdieping beschikt over een overloop, met toegang tot de drie slaapkamers en de royale badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Het balkon is toegankelijk vanuit een van de slaapkamers en vanuit de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en de wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
De tweede verdieping is ook te bereiken door middel van een vaste trap vanuit de overloop van de eerste verdieping. De tweede verdieping beschikt over een overloop met veel bergingsmogelijkheden door middel van knieschotten en een extra slaapkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1930
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte226 m²
Woning Inhoud595 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen