Europaplein 34 A
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Europaplein 34 A, LEEUWARDEN

Op levendige woonstand nabij het centrum gelegen keurig driekamer-hoekappartement in het appartementencomplex de 'Katsflat'. Het appartement bevindt zich op de derde etage en is direct te betrekken. Naast een woonkamer met laminaatvloer en een nette dichte keuken beschikt het appartement over een nieuwe badkamer en twee slaapkamers, waarvan de voorste slaapkamer toegang geeft naar het zonnige balkon. Het appartement beschikt over een eigen inpandige berging.

Beveiligde entree naar centrale hal alwaar trappenhuis en lift. Toegang tot het appartement via een overdekte galerij.
Berging op de kelderverdieping.

De indeling van het appartement is als volgt:

Entree en hal met toegang tot alle vertrekken. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan de eerste circa 8m2 is en de tweede circa 12m2 is. De tweede geeft ook toegang tot het balkon op het zuiden. De badkamer beschikt over een toilet, douche en enkele wastafel. De dichte keuken is voorzien van een dubbel werkblad, veel bergingsruimte en inbouwapparatuur, te weten; een dubbele spoelbak, een oven, 4 pits gaskookplaat en een RVS afzuigkap. De ruime woonkamer beschikt over genoeg lichtinval door het extra zijraam. Verder is er nog een separate technische ruimte, voorzien van wasmachine-aansluiting.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 135.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte65 m²
Woning Inhoud213 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen