Dielsfinne 9 A
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Dielsfinne 9 A, LEEUWARDEN

Nieuw te bouwen vrijstaande woning met standaard uitbouw van 2.40 m en dubbele carport met berging op een perceel van 474 M². De woning is standaard voorzien van complete badkamer, PV-panelen en de woning wordt gasvrij gebouwd.

Deze prachtige vrijstaande woning zal worden gebouwd zodra de woning is verkocht en u als koper alle woonwensen heeft vertaald naar uw ideale plattegrond. De vrijstaande woning wordt een ruime en flexibel in te delen woning met een exclusieve en natuurlijke uitstraling. De woning wordt net als naastgelegen 2/1 kap woningen gebouwd door bouwbedrijf Lont uit Sint Anna-Parochie in de jaren ’30 sfeer met bruin metselwerk en dak oversteek. De tuin is op het zuiden gelegen waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. De woning is gelegen aan een parkachtige en brede groenstrook. De gevel is deels bekleed met Cape Cod, wat zorgt voor een landelijke uitstraling. Parkeren kan op het achtererf: overdekt onder de royale carport voorzien van twee parkeerplaatsen. Naast de carport wordt deze woning standaard voorzien van een berging.

De woning wordt extra breed uitgevoerd, met een breedte van maar liefst zeven meter. Dat betekent: een brede en ruime woonkamer met veel lichtinval. Verder een flexibel in te delen plattegrond, waarbij tuingericht of straatgericht wonen tot de mogelijkheden behoort. Boven vindt u drie royale slaapkamers en een badkamer, met overal veel lichtinval. En op de hoge en ruime zolderverdieping kun je met gemak een extra slaapkamer, speelzolder, hobbyruimte of kantoor inrichten. De hele woning is ingericht op comfortabel, gasloos en zeer energiezuinig wonen, volgens de nieuwste EPC-normen.

De wijk heeft een landelijke sfeer en kenmerkt zich door rust, ruimte en groen. Een mooie plek waar kinderen heerlijk kunnen opgroeien, nabij de start en finish plek van de elfstedentocht en waar het bruisende centrum van Leeuwarden op fietsafstand is.
In het deelgebied Houtland, waar Mooi Blitsaerd verrijst, hebben alle woningen houten accenten. Dit zorgt voor een Scandinavische sfeer. De ideale setting voor levensgenieters, natuurliefhebbers en rustzoekers. En voor watersportliefhebbers, vanuit de wijk vaar je alle kanten op: naar de Grote Wielen, de Dokkumer Ee en alle andere Friese wateren. Ook met de auto zit je vanaf Blitsaerd direct op de N355, vanwaar je via de A7, A6, A31 of A32 de wijde wereld in trekt. Om daarna weer thuis te komen in Blitsaerd!

Wilt u in de stad wonen met alle voorzieningen, maar toch kunnen genieten van rust, ruimte en groen dan is dit uw kans. Neem direct contact met ons op!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 425.000 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte140 m²
Woning Inhoud531 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen