De Swingel 16
MENAAM

Omschrijving

Verkocht: De Swingel 16, MENAAM

Fraai op de hoek gelegen 2-onder-1 kap woonhuis met aangebouwde bijkeuken en garage. Naast de garage is er nog een extra ruimte voor een goede toegankelijkheid van de achtertuin voor uitvoering van werkzaamheden. De woning is in 1996 gebouwd op 278 m2 eigen grond en beschikt over een royale oprit. Menaam is gunstig gelegen met in hoge mate voorzieningen, onder de rook van Leeuwarden en nabij Harlingen/Franeker.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: hal, toilet, ruime woonkamer met open keukengedeelte, provisieberging, modern keukenblok, bijkeuken uitgevoerd in hout en in metselwerk uitgevoerde garage.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. de badkamer is voorzien van een modern bad-meubel, douche en een 2e toilet.

2e verdieping:
Ruime zolder met CV opstelling en mechanische afvoer.

Bijzonderheden:
- Op een fraai hoekperceel gelegen 2-onder-1 kap woning
- royale oprit
- aangebouwde garage met elektrisch bedienbare kanteldeur.
- ruime woonkamer
- CV combiketel uit 2016
- 278 m2 eigen grond
- 3 slaapkamers op de 1e verdieping
- ruime zolder met daglichttoetreding.
-De vloeren zijn in beton uitgevoerd.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 225.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1996
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte82 m²
Perceeloppervlakte278 m²
Woning Inhoud400 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen