de Kei 145
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: de Kei 145, LEEUWARDEN

Op naar deze zonnige en ruime tussenwoning aan de Kei 145 in Leeuwarden. Vanuit de woning is er vrij uitzicht en de tuin is mooi groen met planten en struiken. In de omgeving zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals winkelcentrum Bilgaard, Hoge scholen en sport- en zwemfaciliteiten en er is een gezondheidscentrum. Daarnaast ben je ook binnen 5 minuten fietsen in het centrum, ideaal toch? Het is een woning die wel wat liefde nodig heeft. Esthetisch dient er wel het e.e.a. te gebeuren. Er zijn meerdere ramen lek en er zijn gebruikerssporen op de wanden te zien.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: We stappen via de entree binnen in de ruime hal. Deze geeft ons toegang tot de dichte keuken, inpandige berging, toilet en de ruime tuingerichte woonkamer. Door de grote raampartijen komt er mooi veel daglicht naar binnen. In de berging is ook de aansluiting voor het witgoed.

Verdieping: Boven heb je maar liefst 4 slaapkamers, twee achter en twee aan de voorzijde! Ook vind je hier de ruime badkamer met ligbad, wastafel, douche en tweede toilet.

De tuin is gelegen op het zuiden waardoor je hier de hele dag van de zon kunt genieten. Ook heeft de tuin een achterom. Hierdoor kom je d.m.v. een deur gelijk op de weg achter de woning.

Bijzonderheden:
- Voor de woning is voldoende parkeerruimte
- Woning met veel daglicht
- Ruime slaapkamers
- Tuin op het zuiden
- In de buurt van de kinderboerderij
- Zwembad de Blauwe Golf vlakbij
- Dichtbij het Leeuwarderbos
- Verhuurbeding; verhuur niet toegestaan.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 165.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1970
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte119 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Woning Inhoud409 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen