Breebergweg 17

Breebergweg 17
WASKEMEER

€ 875.000 Kosten koper

Omschrijving

Helemaal vrij, midden in de weilanden tussen Waskemeer en Haulerwijk, ligt deze grotendeels rietgedekte woonboerderij uit 1930 en de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd en gerestaureerd. Een prachtig geheel van ruim 12.000 m2 waarbij binnen en buiten in elkaar overlopen en beschutting en openheid elkaar afwisselen.

De boerderij is gerenoveerd in 2019 en 2020 en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Kies zelf de vorm waarin u het met wonen wilt combineren. Een bed & breakfast bijvoorbeeld, kangoeroe wonen, kantoor/praktijk, zelf gebruiken of verhuren. Tevens behoort een agrarische inrichting tot de mogelijkheden. De ruime vertrekken in het geheel geven een ruimtelijke beleving. De eigenaar is energiebewust en past dat zowel binnen als buiten toe. Verwarming vindt plaats met een uitgekiende combinatie van een cv-installatie, vloerverwarming en stoken op hout. Tevens is muur, vloer- en dakisolatie toegepast.

De kop-romp boerderij is de afgelopen jaren geheel verbouwd en volledig opnieuw ingericht en vernieuwd en is gelegen in de buurt verspreide huizen te Waskemeer, op fietsafstand van het centrum van Waskemeer. Het kop-gedeelte is met pannen gedekt en het hoofd-dak met riet. De schuur is verlengd met een royale veranda met een lands zicht op de achtergelegen landerijen. Het woongedeelte is maar liefst 320 m2 en verspreid over twee lagen met een zoldergedeelte. Er is sprake van een gebouwgebonden buitenruimte ter grootte van 38 m2. De begane grondvloer is gedekt met een in hout uitgevoerde dekvloer welke in visgraatvorm gelegd.

Het pand is ingericht met een enorme woonkeuken welke van alle gemakken voorzien en middels 2 puien zijn de terrassen bereikbaar. De beglazing is dubbel uitgevoerd en voorzien van roeden. Er is een tussenruimte aanwezig met een doorloop naar de voorkamer in het kop-gedeelte. Er is een afzonderlijke toegang middels een gang aanwezig voor een benadering naar een deel van de ruimten. De badkamer op de begane grond is sterk uitgebreid en voorzien van een ligbad met separate douche en een extra ruimte met een whirlpool. De verdieping beschikt over een grote slaapkamer met toegang tot een loggia met dakterras. Deze ruimte is eveneens voorzien van een uitgebreide badkamer met ligbad en separate douche alsmede een toilet. In de kop is een slaapkamer ingericht en is er sprake van een grote inloopkast.

De vrijstaande schuur is voorzien van alle nutsvoorzieningen en is 315 m2. Het buitenterrein is grotendeels voorzien van asfalt en zijn er buitenbakken aangebracht. Op het terrein is een buitenverblijf gesitueerd welke voor de verhuur als een B&B en is van alle gemakken voorzien en uiteraard kan het pand ook als woonterrein voor kinderen dienen. Het geheel verkeert in uitstekende staat en is voorzien van veel indirect licht en haardpartijen. Het omliggende terrein is geschikt gemaakt voor aanplant in de herfst en in de basis aangelegd. De entree is middels een poort met een hekwerk.

Het pand is de afgelopen volledig verbouwd en gemoderniseerd en is van alle gemakken voorzien. Waskemeer is omgeven door diverse natuurgebieden waar men prima kan wandelen en sporten.

Deze woning heeft echt de 'wauw'-factor, en wij willen u graag uitnodigen om een bezichtiging te plannen. Bekijk ook zeker de woningfilm en plattegronden voor een goede sfeerimpressie.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 875.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte319 m²
Perceeloppervlakte12375 m²
Woning Inhoud1092 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


info@hellema.nl
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy