Adriaen Brouwerstraat 35
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Adriaen Brouwerstraat 35, LEEUWARDEN

Gezellige tussenwoning met grote houten berging en achterom. De Adriaen Brouwerstraat is een prettige en brede woonstraat, gelegen in de gewilde 30-jaren woonwijk Huizum-West. De woning beschikt over een diepe tuin, grote woonkamer, badkamer beneden en maar liefst 4 slaapkamers. De zolder is volledig geïsoleerd en is nu in gebruik als extra slaapkamer.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet. Ruime en lichte woonkamer met erker, voorzien van een fraaie parketvloer. Keukenruimte met een dubbel werkblad. Tussenruimte met buitendeur en doorloop naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Grote aangebouwde houten berging (15m2) met brede toegangsdeur aan steegzijde, waardoor het ook ideaal is voor motorfietsen, scooters en dergelijke.

Indeling 1e verdieping:
Overloop met buitendeur naar droogplat. Slaapkamer 1; (achterzijde, ca. 8m2) met wastafel en vaste kastruimte. Slaapkamer 2; (voorzijde, ca. 11m2) met vaste kastruimte en slaapkamer 3; (voorzijde, ca. 5m2). Beide slaapkamers aan de straatzijde delen de dakkapel.

Indeling 2e verdieping:
Vaste trap naar de 2de verdieping, welke in gebruik is als 4de slaapkamer. De zolder is recentelijk opgeknapt en geïsoleerd.

De wijk Huizum-West is gelegen vlak bij de gezellige winkelstraat de Schrans en het station is op loopafstand van de woning.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze verhuisservice, vraag naar de mogelijkheden!

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 190.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1935
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Woning Inhoud250 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen