Ulemar 36

Ulemar 36
LEEUWARDEN

€ 299.900 kosten koper

Omschrijving

Aantrekkelijke 2/1 kap woning met verlengde en geïsoleerde garage/berging (9 meter) met electrische sectional deur aan open vaarwater gelegen. In uitstekende staat van onderhoud, met luxe badkamer en toilet die in 2016 zijn vernieuwd. Op de 2e verdieping is een dakkapel geplaatst met electrisch rolluik waardoor een prachtige lichte kamer is ontstaan. Volledig geschilderd in 2016. Zonnepanelen waardoor neutraal electra verbruik. Ruim zicht aan achterzijde over het water naar het "groen".
Echt een woning waar je zo in kunt!

De indeling bestaat o.a. uit:

Begane grond:
Hal met modern toilet, trapkast, woonkamer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de tuin, garage 9 x 3, fraai aangelegde tuin met aanlegsteiger voor boot.

1e Verdieping:
Overloop met raam, 3 slaapkamers, luxe uitgevoerde badkamer voorzien van vloerverwarming met inloopdouche - 2e toilet - brede wastafel met 2 kranen,

2e Verdieping:
Overloop met machine-aansluitingen, grote zolderkamer voorzien van dakkapel met electrisch rolluik.

Zuiderburen is een moderne en gewilde woonwijk aan de zuidkant van Leeuwarden waardoor u direct de verbinding heeft met de uitvalswegen. Zuiderburen heeft uitgebreide voorzieningen zoals meerdere scholen, supermarkt, gezondheidscentrum. Ook op het gebied van sport/vrije tijdsbesteding zijn er talloze mogelijkheden.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 299.900 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen