Oostergrachtswal 51

Oostergrachtswal 51
LEEUWARDEN

€ 449.000 kosten koper

Omschrijving

In het centrum gelegen grachtenpand wat momenteel in gebruik is als kantoorpand met woonfunctie. Dit is eenvoudig om te vormen tot volledig wonen.

Begane grond:

Lange toegangshal met aan weerszijden diverse vertrekken zoals: 2 kleine kamers, kitchenette + toilet ( nieuw ), dames en heren toilet ( nieuw ), ruim kantoorgedeelte aan de voorzijde van 55 m2 met infra, ruime badkamer met douche en bad van 20 m2 . Aan het einde van de gang toegang tot de bijkeuken met toegangsdeur en inpandige werk/opslag/atelier ruimte van 100 m2, deze ruimte beschikt over een dubbele deur, die toegang geeft tot de naast gelegen ruime steeg met monumentale toegang.

Bovenverdieping:

Ruime woonkamer van 55 m2 over de gehele breedte van het pand, uitzicht over de gracht, daarachter gelegen een woonkeuken, toilet ruimte en slaapkamer. Direct aan de keuken gelegen een toegangsdeur die toegang geeft aan het zeer ruimte dakterras van 100 m2.
Er is in 2016 een nieuwe palletkachel geïnstalleerd.

Een ideaal en ruim pand voor wonen werken, maar ook bruikbaar als atelier ruimte/werkplaats en als kantoorruimte .
Een garage box behoort bij het pand, die gelegen is op een afgesloten terrein op 50 meter afstand, toegankelijk met afstandsbediening en toegangsdeur.

Over dit object

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 449.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen