Lenteklokje 44

Lenteklokje 44
LEEUWARDEN

€ 175.000 kosten koper

Omschrijving

Omstreeks 1975 gebouwde moderne en royale tussenwoning op 150 m2 eigen grond. Gelegen in rustige en gewilde woonwijk Aldlân-Oost aan de zuidoostkant van de stad, tegenover een parkeerzone. Vrije en op het zuiden gelegen achtertuin. Voorzien van centrale verwarming. Woning is recentelijk opgewaardeerd en beschikt over een voorlopig energielabel C. De in beton uitgevoerde vloeren zijn gedekt met laminaatvloeren en dit geldt eveneens voor de verdiepingen. Het dak is conform de nieuwbouw eis geïsoleerd en de woning is recentelijk van binnen en van buiten geschilderd. Tevens zitten er moderne lichtschakelaars in waarmee met behulp van internet de lichten in de gehele woning bediend kunnen worden.

Indeling: entree, hal met toilet met fonteintje. Royale woonkamer met half open keuken en een bijkeuken met wasmachineaansluiting en berging. De tuin is te bereiken vanuit de woonkamer en bijkeuken. De tuin beschikt over een achterom. Provisiekast onder de trap, welke toegang geeft naar:

1e verdieping: grote overloop die toegang geeft tot maar liefst 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een het 2e toilet, douchecabine, vaste wastafel en designradiator. Vaste open trap naar:

2e verdieping: zolderruimte met overloop en 4e slaapkamer. Tevens is de zolder uitermate geschikt voor extra bergruimte.

Kortom, een ruime en degelijke gezinswoning, welke fraai gelegen met een ruimtelijke beleving.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 175.000 kosten koper
Aanvaardingdirect
Bouwvorm
Soort woningeengezinswoning
Type woningtussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Liggingaan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Indeling
Woonoppervlakte142 m²
Perceel oppervlakte150 m²
Inhoud498 m³
Verdiepingen3
Begane grond
Aantal kamers1
Keukenhalf open keuken
OverigeRuimtentoilet, berging, wasruimte
Eerste verdieping
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers3
OverigeRuimtenoverloop
Tuin
Hoofdtuinachtertuin
Achteromja
Energie
Dak typezadeldak
Dak materiaalzadeldak

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar