Zuiderkruisweg 20-a
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Zuiderkruisweg 20-a, LEEUWARDEN

Deze fraaie dubbele garagebox zijn gelegen op bedrijventerrein 'De Hemrik' in Leeuwarden. De dubbele box beschikt over twee overheaddeuren en een loopdeur. Volledig uitgevoerd met led verlichting. De box beschikken over een uitstort gootsteen, toilet en kitchenette. Het betreft Zuiderkruisweg 20 a 23 en Zuiderkruisweg 20 a 24.

Locatie
Bedrijventerrein De Hemrik is gelegen aan de zuidoost kant van Leeuwarden en is goed bereikbaar via de rondweg. Op De Hemrik is een mooie verscheidenheid aan bedrijven gevestigd. Zo zijn er onder meer bouwmarkten, kantoorgebouwen (o.a. Omrop Fryslân en Technische Unie), garagebedrijven en industriebedrijven aanwezig.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van de beide boxen bedraagt circa 68 m², waarvan het grootste gedeelte op de begane grond en een verdiepingsvloer voor berging.

Afmetingen
7m breed en 10m diep. De verdiepingsvloer bestaat uit twee delen. De hoogte is aan de linkerkant 2,40m en aan de rechterkant 2,20m. De afmetingen zijn bij benadering.

Constructie
Het betreft een staalconstructie met onderheide betonvloer, geïsoleerd dak- en gevelbeplating, elektrische overheaddeur en loopdeur.

Bestemming
Enkelbestemming 'Bedrijventerrein - 2' (bedrijf tot en met categorie 4.2), vastgesteld op 30-9-2013. Bij voorgenomen gebruik van de ruimte, dient huurder het gebruik vooraf te toetsen bij de gemeente Leeuwarden indien onzeker.

De beide boxen worden aangeboden voor € 75.000,- exclusief BTW en overige kosten.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 75.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen