Willem-Alexanderplein 19

Willem-Alexanderplein 19
LEEUWARDEN

€ 705,00 per maand

Omschrijving

Willem Alexanderplein 19 (8931 DW) Leeuwarden

Reacties uitsluitend via de mail. Wordt niet verhuurd aan studenten en huurder dient in het bezit zijn van een vast arbeidscontract.

De huur bedraagt €705, plus €50 servicekosten. Het totale maandbedrag bedraagt dus €755,-. Dit bedrag is exclusief energie (gas/water/licht).

In de woonwijk Nijlan gelegen keurig gerenoveerd driekamer-appartement. Het zonnige appartement is gelegen boven het winkelcentrum Nijlan en beschikt over een balkon van circa 4,60x2m en ligt op het zuidwesten.

Indeling: hal, meterkast, vaste kast met cv-opstelling, open L-vormige keuken met inb. app. (oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast) twee slaapkamers van resp. 3,85x2,50m en een van 3,80 x 3,16m, nieuwe fraai betegelde badkamer v.v. ligbad, zwevend toilet, douchehoek, wastafel, designradiator, woonkamer van ca. 45m2 met eethoek/leeshoek en deur naar het balkon.

Algemeen: vrijwel volledig dubbele beglazing, verwarming Nefit HR-combiketel, het appartement is gelegen boven winkels (uitstekende voorzieningen Aldi, Lidl, drogist, chinees, kapper, postkantoor), elektra: 5 groepen met aardlek, wanden spuitwerk.

Over dit object

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 705,00 per maand
Aanvaardingin overleg

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar