Ruiterskwartier 51

Ruiterskwartier 51
Leeuwarden

€ 54.000 Per jaar

Omschrijving

In de binnenstad van Leeuwarden gelegen drie-dubbel-laags horecaobject. Het object wordt tegenover het nog te realiseren bioscopenterrein van Pathé gebouwd. Tevens is het object direct tegenover de stadsschouwburg 'De Harmonie' gesitueerd. Oplevering ligt rond februari-maart 2020. Het object wordt casco opgeleverd.

Het betreft een object met als hoofdfunctie horeca, verdeeld in de eerste twee lagen. De bovenste laag wordt ingevuld met appartementen.

De parterre beschikt over 89m2 en is momenteel ingericht als entree en een stuk afhaal, gescheiden door een scheidingswand. in overleg kan dit ook anders. Het beschikbare gedeelte is 71m2, de rest is de keuken, voorzien van een voorbereiding voor een lichtschacht van een goederenlift. Tevens is er een personeels/invalidetoilet beneden.

De eerste verdieping beschikt over 84m2. Het beschikbare gedeelte op de eerste verdieping is 57m2, waarbij er verder een berging van 11.4m2 wordt gerealiseerd. Tevens zijn er aansluitingen voor een separaat dames en heren toilet.

De begane grond is van meerdere vluchtroutes voorzien en de eerste verdieping kan via de trappen van de bovengelegen appartementen.

Er is reeds een vetvangput buiten de gevel geplaatst. Vergunningen hiervan zijn aanwezig.

Meer tekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 54.000,00 p.j
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiehoreca

Functie informatie

HORECA
Oppervlakte195 m²
Verkoop Vloeroppervlakte175 m²
Horeca Concentratiegebied1

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


info@hellema.nl
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy