Oedsmawei 24

Oedsmawei 24
GROU

€ 35,00 Per vierkante meters per jaar

Omschrijving

Op een zichtlocatie gelegen bedrijfspand welke diverse mogelijkheden biedt voor een divers gebruik, zowel in de kantoorsfeer als in de bedrijfsmatige sector.

Onderstaand worden diverse mogelijkheden geboden om in de kantorenstrook van Grou met snelle verbindingen naar Heerenveen en Leeuwarden ruimten te huren welke zowel in het kantoorgebruik als bedrijfsmatig beschikbaar zijn.
Eventueel behoort het tot de mogelijkheden om een bijbehorend terrein mee te huren. Het terrein is met een hekwerk omsloten en beveiligd.

enkele opties voor het aanhuren van ruimten zijn onderstaand weergegeven.

1 Kantoor rechts van de hoofdingang van de hoofd gebruiker zijnde Omnimed is 130 m2 gestoffeerde ruimte beschikbaar.
Eigen toegang aan de Oedsmawei en ingedeeld met een entree, toilet, twee aparte kantoren en kantoortuin.
Tussen meters nemen de standen voor electra en water op. Verwarming centraal.
De voorkeur van de verhuurder gaat uit naar een huurder in de medische sector.
Entree via de Hoofdingang ( Omnimed) zou in dat geval bespreekbaar kunnen zijn.

2 Kantoor links van de hoofdgebruiker (als je voor het pand staat) bestaat uit een begane grond 260 en een verdieping 210 m2.
Eigen toegang aan de linkerzijde nog voor het toegangshek. De begane grond is ingericht met een entree, twee toiletten, hal, kantine, garderobe, 4 kantoren en berging. Verdieping: gang, 6 kantoren, waarvan 3 met airco, kantoortuin.
Zou eventueel gesplitst kunnen worden gehuurd. Ook voor deze ruimte zijn een tussenmeter voor electra en water. Verwarming centraal.

3 Loods achterzijde met toegangsdeur en overheaddeur( elektrisch bedienbaar ). Aansluiting gas licht en water via tussenmeters. Deze ruimte is 250 m2 groot en is een mogelijkheid om een aanpalend terrein ter grootte van
1000 m2 buitenterrein mee ter huren Het huurniveau voor deze ruimte is 35 euro/ m2 en het buitenterrein 6 euro/ m2.

4 Loods met kantoor en zolder met toegangsdeur en overheaddeur ( manueel) aan de Oedsmawei. Aansluiting gas, electra en water via tussenmeters. Totaal opp 250 m2, meet een inpandig kantoor van ca 30 m2 met toilet.
Prijs 40 euro/m2

Loods 3 en 4 zijn met twee openingen aan elkaar verbonden. De ruimten kunnen worden afgesplitst maar kunnen ook gezamenlijk worden gehuurd.

Voor meer specifieke informatie en vooral met betrekking tot de individuele mogelijkheden kunt u contact met ons kantoor opnemen en gaan wij met u de meest optimale situatie creëren.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 35,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

KANTOORRUIMTE
Units Vanaf130
Aantal Verdiepingen1
Oppervlakte500 m²

Contact met makelaar

Meindert de Graaf

Makelaar/Taxateur Wonen en BOG


mdegraaf@hellema.nl
0653333480