Mijn favorieten

Start nu met de verkoop van uw huis! Hellema Makelaars helpt u graag verder.

De woningmarkt trekt aan, de hypotheekrente is historisch laag, wat een uitstekend moment is om uw woning te verkopen! Onze makelaars nemen graag de tijd voor u om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze makelaars hanteren doorgaans drie stappen om uw woning zo snel en efficiënt mogelijk te verkopen:

1. De vraagprijs.
 

Welke prijs vragen we voor uw woning? Een cruciale vraag. We zien te vaak dat er teveel wordt gevraagd. Het resultaat is vrijwel altijd dat een woning te lang te koop staat. Onze makelaars kennen de markt als geen ander en bepalen samen met u de juiste vraagprijs.  
 

2. De verkooppresentatie.
 

Laat goed zien dat uw woning te koop staat. Hoe meer mensen het weten, hoe groter de kans dat de juiste kandidaat er tussen zit. Hellema Makelaars heeft véél manieren om uw huis onder de aandacht te brengen. Dit kan bijvoorbeeld via ons netwerk, Funda, onze kantoren, advertenties, Facebook, Twitter, onze website en de kanalen bij collega makelaars. Wij zorgen voor een volledige verkoopadvertentie. Door het samenwerken met een uitstekende fotograaf kunnen wij prachtige foto's aanleveren. Het laten maken van 360 graden foto's en plattegronden is ook gebruikelijk. Wij merken dat aspirant kopers hier veel waarde aan hechten en het zorgt ervoor dat uw woning hoger in de zoekresultaten komt op Funda.  
 

3. De onderhandeling.
 

De bezichtigingen en het onderhandelen zijn cruciale momenten. Wij hechten hier grote waarde aan en adviseren om dit door onze specialisten te laten uitvoeren. Onze makelaars hebben vele jaren ervaring in de woningmarkt in en rondom Leeuwarden. Deze ervaring komt terug tijdens de verkoop, maar ook zeker tijdens de onderhandelingen. Wij zorgen voor een optimale verkoopprijs. Uiteraard

Met onze strategie verkoopt u snel en efficiënt!


Geinteresseerd? Neem contact met ons op. Klik hier­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen